Om mig – Stina Strömberg

Hej!

Jag heter Stina Strömberg och bor sedan 2014 i en gammal prästgård utanför Glanshammar. Här har jag under de senaste åren njutit av och slitit med vår 14 000 kvadratmeter stora tomt. Jag har hunnit med både lyckade och mindre lyckade projekt – precis som det skall vara i en trädgård!

Här är jag! Foto: mariawidar.se

I grunden är jag en självlärd trädgårdsnörd som testat det mesta inom trädgårdsanläggning. Nu har jag uppdaterat mig med en utbildning i trädgårdsdesign via Trädgårdsakademin och startat mitt företag Underbara Trädgård. Trädgård är livet för mig och jag älskar att inspirera andra till att känna trädgårdslycka vilket jag hoppas få gör här på bloggen!

Här kommer jag rusande utanför prästgården. Det är sällan man ser mig sitta still! Foto: mariawidar.se

Jag önskar att alla fick uppleva ett underbart trädgårdsliv. Mitt mål här, och med mitt företag, är att ge dig energi (och kanske mod) till att förändra din trädgård. Och bidra med enkla råd om hur du kan göra för att förfina och putsa upp en befintlig trädgård. Det roliga med att älska trädgård är ju att projekten aldrig tar slut, man kommer nog aldrig känna sig ”färdig”!

Min designstil är inspirerad från england och medelhavet, jag fullkomligt älskar formklippta häckar och maffiga perennrabatter. Här på prästgården försöker jag förverkliga alla mina trädgårdsdrömmar – varmt välkommen hit om du har vägarna förbi. Eller kika in på www.underbaratradgard.se och insta: underbaratradgard.se

Hoppas vi får mycket skoj ihop! Hälsar Stina

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...