Om mig – Ingela A Gray

Ingela Arvidsson, i en obestämbar ålder, med ett bordsskick för att skriva och fota. Boendes i ett 30-tals hus med mängder av hysteriska tänkta projekt, genomförda projekt och mindre

lyckade projekt.

Delar livet med James, james-the-grumpy-chef, ankaret i mitt liv som ser till att det finns mat i magen, ordning på torpet och att våra fyrbenta alltid blir väl omhändertagna.

Djuren på gården är en lagom flock med fyrbenta och simmandes.

Välkommen till min värld!

Kanske inte ska gå in för året ännu! Men idag har det varit såå kallt i vinden. Även om solen tittar fram.

Unnar mig några dramatiska blomster i fyndad vas från bästa @katrinelundstradgard till vårt vardagsrum. Jo det blir kanske en stund i soffan senare.

Så mycket jag gillar rudbeckia men så mycket jag tycker den är svår att jobba med i vas och i bukett.

Iallafall… dagens kombo dahlia ’Tangerin Dream’ och Rudbeckia ’Cherokee Sunset’

🌿🌿🌿🌿🌿

#blomsterfältetpåfröst #gardenlife #garden #ingelapafrost #trädgård #odla2022 #klimatsmartträdgård #trädgårdsliv #trädgårdsliv #gardendesign #odlarglädje #trädgårdstider #blomsterfältetpåfröst

S N E A K P E E K
Kvällen igår fick jag vara helt i focus!

Tillsammans med Fröken fotograf, @frokenfotograf , så var det vinklar, lutningar och det stora leendent som gällde. Jomen visst är det kul med kamera, särskilt med proffs bakom.

Jaanice plåtar många brudpar, barn och nu en blomsterbonde! Och jag kan varmt rekommendera att hänga framför kameran, med henne bakom kameran! Så grymt proffsig, tålmodig och påhittig.

Vänta så ska ni få se 🌸

🌿🌿🌿🌿🌿

#ingelapafrost #blomsterbonde #blomsterfält #blomster #snittblomsodlaresverige #snittblomsodlareisverige #snittblommor #snittblommorisäsong #frökenfotograf

Vi välkomnar er nu in till oss och vår blomsterodling. Njut av en en tidig morgon i en stilla promenad med kaffe i handen och blomstersaxen i den

Från jorden till de vackra borden
Med en kopp kaffe promenerar vi i odlingarna och pratar om jord, odlingstekniker och val av blomster. Dessutom går vi igenom skörd av blomster för ett långt vasliv samt grunderna till en vacker bukett.

Därefter står odlingarna och trädgården till förfogande att skörda till din bukett.

Till bords med frukost
Medans skörden vilar och vattendrar serveras en mindre frukostbuffé. Ägg, smörgås, jos och kaffe/te. Frukosten kan fås gluten- och laktosfri. Till bordet samtalar vi om blomster, trädgård och annat skönt grönt. För de som vill ta en promenad i trädgården så finns det tid för detta.

Kreationer i blomsterboden
Tillsammans går vi igenom grunderna till en spiralbukett och kreerar en bukett efter några grundläggande principer. Buketten får du givetvis ta med dig hem.

Pris: 595 kr/person

Boka genom mail till ingela@greenroom.se eller via dm på sociala medier. Antalet platser per tillfälle är begränsat till 6 personer. Inplanerade datum 2022: 7 augusti, 14 augusti, 21 augusti och 28 augusti.

Meddela eventuella allergier på förhand. Eventet är väderberoende så kan det bli ändringar och där vi kan boka om till andra datum.

Vi välkomnar er nu in till oss och vår blomsterodling. Njut en kväll bland blomster och tapas.

Från jorden till de vackra borden
Vi promenerar genom odlingarna och pratar om jord, odlingstekniker och val av blomster. Dessutom går vi igenom skörd av blomster för ett långt vasliv samt grunderna till en vacker bukett.

Därefter står odlingarna och trädgården till förfogande att skörda till din bukett.

Till bords med Tapas och bubbel
Medans skörden vilar och vattendrar serverar fem olika tapas, gluten- och laktosfritt finns att tillgå, tillsammans med ett akoholfritt bubbel. Till bordet samtalar vi om blomster, trädgård och annat skönt grönt. För de som vill ta en promenad i trädgården så finns det tid för detta.

Kreationer i blomsterboden
Tillsammans går vi igenom grunderna till en spiralbukett och kreerar en bukett efter några grundläggande principer. Buketten får du givetvis ta med dig hem.

Pris: 695 kr/person

Boka genom mail till ingela@greenroom.se eller via dm på sociala medier.

Antalet platser per tillfälle är begränsat till 6 personer. Inplanerade datum 2022: 3 augusti, 10 augusti, 17 augusti och 24 augusti.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...