Om oss

Ingela Arvidsson

Ingela Arvidsson, #ingelapafrost

Trädgårds- och blomsterkreatör från Alnö utanför Sundsvall som älskar att porträttera trädgård och blomster i verkligheten men även i text och bild. 2022 är året då även en blomsterodling ser dagens ljus. Läs mer om Blomsterfältet på Fröst

Har en uppvuxen trädgård där den stora uppgraderingen 2.0 pågår. Samt en snittblomsodling. Ägare av bolaget Greenroom AB.

I det civila yrket som projektledare inom statlig myndighet i transportsektorn.

Greenroom.se är en nystartad kanal för och av personer med ett brinnande intresse för hem & trädgård, vare sig det är ett nyväckt intresse eller en livslång passion. Vi finns på webben, Instagram och Facebook.

Det centrala för kanalen är det skrivna ordet och bilden som andas hem & trädgård, med ett innehåll som tillhandahåller kvalitetsmaterial. Skribentfloran är personer som gillar det skrivna ordet i symbios med illustrerande bilder och är inte nödvändigtvis yrkesutövande skribenter eller inom branschen. Innehållet kommer att omfatta allt från kåserier och betraktelser till intervjuer med intressanta trädgårdsprofiler, besök i inspirerande trädgårdar till handfasta råd och tips (tex om vad man ska tänka på när man köper en trädgård eller intressanta trädgårdar till salu).

Vill du bli en av oss? Gillar du att skriva och fotografera, då kanske en blogg är din grej! Greenroom.se är kanalen där vi tillsammans skapar trädgårdsmagi. Välkommen att höra av sig till någon av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...