Om oss

Greenroom.se är en nystartad kanal för och av personer med ett brinnande intresse för hem & trädgård, vare sig det är ett nyväckt intresse eller en livslång passion. Vi finns på webben, Instagram och Facebook.

Det centrala för kanalen är det skrivna ordet och bilden som andas hem & trädgård, med ett innehåll som tillhandahåller kvalitetsmaterial. Skribentfloran är personer som gillar det skrivna ordet i symbios med illustrerande bilder och är inte nödvändigtvis yrkesutövande skribenter eller inom branschen. Innehållet kommer att omfatta allt från kåserier och betraktelser till intervjuer med intressanta trädgårdsprofiler, besök i inspirerande trädgårdar till handfasta råd och tips (tex om vad man ska tänka på när man köper en trädgård eller intressanta trädgårdar till salu).

Vill du bli en av oss? Gillar du att skriva och fotografera, då kanske en blogg är din grej! Greenroom.se är kanalen där vi tillsammans skapar trädgårdsmagi. Välkommen att höra av sig till någon av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här

Ingela Arvidsson

Ingela Arvidsson, #ingelapafrost

Trädgårdskreatör från Alnö utanför Sundsvall som älskar att porträttera trädgård i text och bild. Har en uppvuxen trädgård där den stora uppgraderingen 2.0 pågår. Ägare av bolaget Greenroom AB.

I det civila yrket som projektledare inom statlig myndighet i transportsektorn.

Åsa Christiander #tradgardenonodan

Fotograf, skribent och trädgårdsnörd, aktiv i en sekelskiftesträdgård i Nacka utanför Stockholm. När Åsa inte gräver, bär sten eller planerar den egna eller andras trädgårdar är hon verksam inom strategi och innovation i Industrisektorn. Åsa är utbildad civilingenjör, ekonom och fotograf.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...

RSS
Follow by Email
Instagram