Grupper & Events

Är ni flera som vill komma och besöka odlingen och trädgården går det utmärkt att höra av sig. Här kommer ett ax-plock av sådant som är möjligt. För prisuppgifter och bokning kontakta Ingela på 070-248 00 84 eller ingela@greenroom.se

Kafferep

Högtidsdagar, kompisgäng eller helt enkelt släktkalas. Utrymme finns att boka trädgård och odling till just din dag. Kafferep kan vara så enkel som en morotskaka och kaffe upp till sju sorters kakor och tårta därpå. Gårdshus för 8 personer finns. I trädgården kan det vara upp till 24 sittande. Guidning av odling eller trädgård ingår.

Kick-off, ledningsgrupper och möten

Vill du och dina kollegor komma från kontoret för en annorlunda dag i en blomsterodling? Kombinera utvecklande samtal med strategiska tankar. Utrymme finns för jord mellan fingrarna, sänkta axlar och en stunds eftertanke. Dagen kan kombineras med mat och fika. 8 personer kan ledigt sitta ner även vid dåligt väder.

Trädgårdsföreningar

Varmt välkommen att höra av er om ni vill planera ett besök i Sundsvall med omnejd. Det går att anpassa programmet efter era förutsättningar. Möjlighet att beställa både fika och lunch finns. Om vädret är opålitligt finns det alltid möjlighet att boka in på närliggande restaurang.

För planering av heldag med flera aktiviteter kan jag rekommendera följande besöksmål

Katrinelunds Trädgård – För kontakt se webb: https://katrinelundstradgard.se/

Nebulosa Gård – För kontakt se webb: https://www.arnfridsson.se/

ELD . KONST . DESIGN för hem & trädgård – Unik Inredningsbutik-Hanssonsvedspisar bygg & design AB
(För kontakt se webb: www.hanssonsvedspisar.se)

Hör av dig direkt till Ingela på 070-248 00 84 för prisuppgifter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...