Trädgården på Fröst

En trädgård under görandet! 

I den här trädgården så är ambitionen att ska rum för livet, solens magi och att få frodas. Trädgården består av flera rum som också senare kommer att få rum i rumment.

The Streetgarden – Promenadens lystna blickar. En del av trädgården som ska kunna njutas av passerande men även från trädgårdens inre. Här böljar rabatten i sin fulla längd med en central Hängalm. Tonerna går i grönt med inslag av vit och gult. 

The Pondgarden – Med fokus på dammen så kretsar rummets rabatter kring denna. Dammen är inne på sitt tredje år och fokus har varit att integrera vatten med trädgården som en naturlig del. Allt för att locka ett rikare djurliv i trädgården. Rummet agerar loung för livet och det är här man sitter sent in på kvällen för att samtala om skräddare, trollsländor och fiskarna. 

The Vegg garden – Hela köksträdgården bygger på stora odlingslådor för att kunna maximera skörden och jobba med jorden. 

The Greenhousgarden – Arbetsytan som välkomnar oss in till snittblomsodlingen. Ytan kommer att genomgå en renovering under 2022 med fokus på att skapa en funktionell, vacker och naturlig arbetsyta. 

The courtyardgarden – Den inramade trädgårdens vardagsrum. Här hittar man stora rabattstråk för både sol och skugga. Under 2023 ska denna yta färdigställas med pergola och en pelargång. Allt för att bygga upp det mer privata hemmalivet. 

Vi tar mot grupper för besök, läs mer här

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...