Om mig – Ingela Arvidsson

Att skriva, bli publicerad och inte minst att bli läst! Det här är några av mina drivkrafter med att synas här. Min vilja är att få ett andhål i vardagen där ord och bild får lekas fram och att allt inte är så viktigt och seriöst.

Jag är inte sponsrad av någon och kallar mig inte influenser i den bemärkelsen att jag livnär mig på att finnas på olika digitala kanaler. I mellan varven så beskriver jag sådant som köps av mig själv och det kan förekomma länkar till försäljningssidor.

I grund och botten så är jag en entreprenör ut i fingerspetsar och alla som bedriver verksamhet har min fullaste beundran. Det finns så många stjärnor där ute som älskar och tror på sina produkter och verksamheter. Så självklart vill jag vara med på ett hörn och deltar gärna med samarbeten för att fylla bloggen med härlig inspiration.

Med det sagt… så för att få det här att fungera så behövs ändå medel för att hålla en schysst blogg! Jag vet inte hur det är med er, men annonser i all ära, så störs i alla fall mitt läsande av att annonser poppar upp när man minst anar det. Så min tanke är att hitta ett innehåll som är så bra att man till och med vill lägga några kronor på upplevelsen.

Så för er som gillar vad ni läser, var så god, här hittar ni ett sätt att bidra : https://www.patreon.com/Greenroomse

Ingela Arvidsson, i en obestämbar ålder, med ett bordsskick för att skriva och fota. Boendes i ett 30-tals hus med mängder av hysteriska tänkta projekt, genomförda projekt och mindre

lyckade projekt.

Delar livet med James, james-the-grumpy-chef, ankaret i mitt liv som ser till att det finns mat i magen, ordning på torpet och att våra fyrbenta alltid blir väl omhändertagna.

Djuren på gården är en lagom flock med fyrbenta och simmandes.

Välkommen till min värld!

Godmorgon Lördag! Termometern visar på -11 och det är allt annat än #trädgårdsdags! Jag njuter av en stund till i sängen men vet att två lurviga vill ut! Min skidor vill också ut! Kanske att ett frö eller två också vill ut, ut ur sin påse! Ja dagen är räddad!
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 It’s Saturday! The temperature is down on -11 and it’s nothing about gardening out there! I know two fury ones who like to go out, my skies as well! And maybe a seed or two might want to come out the bag!
🐶🐶🌿🌿
#springerspaniel #winterwonderland #wintergarden #seeds #vinterland #frösådd #utpåski

Idag är det första arbetsdagen efter helgerna och snön vräker ner!

Jag L Ä N G T A R tills jag kan flytta ut kontoret igen! Vilket privilegium att ha en trädgård 🍀

Någon som ännu inte läst bästa tipsen för husköpet när det kommer till trädgård. Läs senaste inlägget i bloggen. Länk i profilen ➡️

#trädgårdsliv #trädgårdsdrömmar #köpahus #husdrömmar #husvisning #hemmakontor #ingelapafrost

Är det i år som det stora husköpet ska göras? Karriär i zonkartan?

Hus i all ära… men vad i trädgården är viktigt att tänka på i husköpet?
Som att morgonkaffet ska intas med något blommigt i blicken!

Läs alla kom-i-håg i vårt senaste blogginlägg. Länk i profilen➡️
🍀🌿🌿🌿🍀
#morgonkaffe #husköp #husdrömmar #trädgårddrömmar #zonkarriär #trädgårdsliv
#trädgårdslycka #ingelapafrost

Har ni som jag hittat lyckan i kålrötter? Sååå väl värd att odla! Vi fick 20 kg på 2,5 kvm i år!

Vi älskar att ugnsbaka den hel för att sedan skiva, marinera och snabbt på grillen! Tillsamman med en sallad och tex kryddig färskoströra… vilken lycka! Hur tillagar du kålrot?

Mer om vår #odla2020 i senaste blogginlägget. Länk i profilen!
🤎🍀🍀🍀🤎
#odlarglädje #köksträdgård #kålrot #trädgårdsliv #odla2021 #ingelapafrost #greenroom #greenroomse

Innan vi går över till #odla2021 så är det på sin plats att summera #odla2020! Jag plockar med mig genomtänkt gödselstrategi och odla på lite yta för maximal skörd!

Vad för erfarenheter tar du med dig in i #odlingsåret2021?

Läs senaste blogginlägget, länk i profilen.
🤎🌿🌿🌿🤎
#köksträdgård #odlarglädje #odla #trädgårdslycka #trädgårdsliv #ingelapafrost #häggströmsblommor

Äntligen minusgrader… och min islykta ville frysa till! Ska nog göra några till!
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 finally we got some cold weather… and my ice lamp was created!
#wintergarden #icelamp #gardenlife #vinterland #vinterträdgård #islykta #trädgårdsliv #ingelapafrost

Orkidéer på sparlåga, var står era? Jag har mina i tvättstugan… och jag blir lika förvånad varje gång någon av dem drar igång en blomning! 05.15 och varför inte dra igång kameran?
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Where do you keep orchids in between flowering? Mine’s in the washing room, and taken by surprise every time they flowers! Have to take out the camera 05.15 this morning, right?
🍀🌸🌸🌸🍀
#indoorgarden #orchidflower #orkidé #fönsterbräda #ingelapafrost

Underbara julrosen! 🌸Men varför man inte ska göra som snigel… äta sin julros!
Läsa senaste inlägget på bloggen så får du veta varför @tradgardenonodan funderar över detta!
Länk i profilen➡️
❄️🌸🌸🌸❄️
#julros2021 #nyttår #nyttårnyamöjligheter #trädgård #blommor #odla2021 #ingelapafrost #trandgardenonodan #greenroom #greenroomse