Om mig – Ingela Arvidsson

Att skriva, bli publicerad och inte minst att bli läst! Det här är några av mina drivkrafter med att synas här. Min vilja är att få ett andhål i vardagen där ord och bild får lekas fram och att allt inte är så viktigt och seriöst.

Jag är inte sponsrad av någon och kallar mig inte influenser i den bemärkelsen att jag livnär mig på att finnas på olika digitala kanaler. I mellan varven så beskriver jag sådant som köps av mig själv och det kan förekomma länkar till försäljningssidor.

I grund och botten så är jag en entreprenör ut i fingerspetsar och alla som bedriver verksamhet har min fullaste beundran. Det finns så många stjärnor där ute som älskar och tror på sina produkter och verksamheter. Så självklart vill jag vara med på ett hörn och deltar gärna med samarbeten för att fylla bloggen med härlig inspiration.

Med det sagt… så för att få det här att fungera så behövs ändå medel för att hålla en schysst blogg! Jag vet inte hur det är med er, men annonser i all ära, så störs i alla fall mitt läsande av att annonser poppar upp när man minst anar det. Så min tanke är att hitta ett innehåll som är så bra att man till och med vill lägga några kronor på upplevelsen.

Så för er som gillar vad ni läser, var så god, här hittar ni ett sätt att bidra : https://www.patreon.com/Greenroomse

Ingela Arvidsson, i en obestämbar ålder, med ett bordsskick för att skriva och fota. Boendes i ett 30-tals hus med mängder av hysteriska tänkta projekt, genomförda projekt och mindre

lyckade projekt.

Delar livet med James, james-the-grumpy-chef, ankaret i mitt liv som ser till att det finns mat i magen, ordning på torpet och att våra fyrbenta alltid blir väl omhändertagna.

Djuren på gården är en lagom flock med fyrbenta och simmandes.

Välkommen till min värld!

Att kämpa sig igenom dagarna i vänta på vaccin. Ja, det går väl sådär… tack o lov för alla sådder som måste pysslas om.

Hur går det för er i pandemin och mer viktigt hur går sådderna?

Nytt blogginlägg finns att läsa och länk hittar du i profilen.
🍀🌿🌿🌿🍀
#odla2021 #frösådd #köksträdgård #växthus #omskolning #chili #jätteverbena #tomat #lillelisetomat #ott #mycketavallt #trädgårdsliv #potager

För precis ett år sedan fick vi vår utbyggnad klart! Vår vinterträdgård vill jag påstå!
Här har jag mitt ”dagjobb” på veckorna och min trädgård vintertid.
Just nu är det barnkammare och drivhus. Det pratas om OTT från andra delar av hushållet och jag förstår inte alls vad man menar!
Att A L L A frön har tagit sig kan ingen rå för! Att det blir trångt… nädå! Jag trängs gärna med sommarens fägring redan nu.
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 For a year ago our extension was finished! Our happiness and I call it our winter garden! It’s where I have my day job during weekdays and my garden in winter. This year all my seeds are growing a little bit too good! It’s a talk in the house about OTT, have absolutely no clue at all!
🍀🌿🌿🌿🌿🍀
#indoorgardening #gardening2021 #wintergarden #vinterträdgård #odla2021 #trädgårdsliv #trädgårdstider #frösådd2021 #frösådd #hemmakontor #chili #verbenabonariensis #lillelisetomat #sommarljus #petunia #förmycketavallt #ingelapafrost

Jag vet att alla ni andra äter goa semlor, själv blir jag ståendes och förundras över småfåglarnas liv vid matbordet. Rycker lite ärtskott att knapra på! Nja i år är jag utan fettisdagsbulle och får vara glad för det lilla… att det gror grönt!
🍀🌿🌿🌿🍀
#ärtskott #fönsterodling #fågelliv #fågelbord #fettisdag

Jo, det är måndag morgon! Grått och minus 7. Tala om lycka att se lite vår… om så påtvingad. Denna vecka ska jag glädjas åt stora härliga Rododendron, fortsättning följer.
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Even though it Monday, grey winter morning. I’m happy to se my twigs starting to bloom. To be continued…
#garden #springgarden #rhodendendron #twigs #trädgård #vårträdgård #rododendron #drivakvistar #drivakvistariblom #ingelapafrost

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.