Om mig – Ingela Arvidsson

Att skriva, bli publicerad och inte minst att bli läst! Det här är några av mina drivkrafter med att synas här. Min vilja är att få ett andhål i vardagen där ord och bild får lekas fram och att allt inte är så viktigt och seriöst.

Jag är inte sponsrad av någon och kallar mig inte influenser i den bemärkelsen att jag livnär mig på att finnas på olika digitala kanaler. I mellan varven så beskriver jag sådant som köps av mig själv och det kan förekomma länkar till försäljningssidor.

I grund och botten så är jag en entreprenör ut i fingerspetsar och alla som bedriver verksamhet har min fullaste beundran. Det finns så många stjärnor där ute som älskar och tror på sina produkter och verksamheter. Så självklart vill jag vara med på ett hörn och deltar gärna med samarbeten för att fylla bloggen med härlig inspiration.

Med det sagt… så för att få det här att fungera så behövs ändå medel för att hålla en schysst blogg! Jag vet inte hur det är med er, men annonser i all ära, så störs i alla fall mitt läsande av att annonser poppar upp när man minst anar det. Så min tanke är att hitta ett innehåll som är så bra att man till och med vill lägga några kronor på upplevelsen.

Så för er som gillar vad ni läser, var så god, här hittar ni ett sätt att bidra : https://www.patreon.com/Greenroomse

Ingela Arvidsson, i en obestämbar ålder, med ett bordsskick för att skriva och fota. Boendes i ett 30-tals hus med mängder av hysteriska tänkta projekt, genomförda projekt och mindre

lyckade projekt.

Delar livet med James, james-the-grumpy-chef, ankaret i mitt liv som ser till att det finns mat i magen, ordning på torpet och att våra fyrbenta alltid blir väl omhändertagna.

Djuren på gården är en lagom flock med fyrbenta och simmandes.

Välkommen till min värld!

Jag vet att alla ni andra äter goa semlor, själv blir jag ståendes och förundras över småfåglarnas liv vid matbordet. Rycker lite ärtskott att knapra på! Nja i år är jag utan fettisdagsbulle och får vara glad för det lilla… att det gror grönt!
🍀🌿🌿🌿🍀
#ärtskott #fönsterodling #fågelliv #fågelbord #fettisdag

Jo, det är måndag morgon! Grått och minus 7. Tala om lycka att se lite vår… om så påtvingad. Denna vecka ska jag glädjas åt stora härliga Rododendron, fortsättning följer.
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Even though it Monday, grey winter morning. I’m happy to se my twigs starting to bloom. To be continued…
#garden #springgarden #rhodendendron #twigs #trädgård #vårträdgård #rododendron #drivakvistar #drivakvistariblom #ingelapafrost

Idag vill jag bara kisa och bara föreställa mig vackra vyer.
Som gröna fält.
Som blå himmel.
Som blommande hav.
Istället kisar jag mot min sista amaryllis och drömmer mig bort en stund.
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Some days a squeeze my eyes and imagine
Green fields
Blue skies
Flowering beds of roses
But good enough for know, to peer in to my last amaryllis
#garden #gardenlife #gardeninspiration #trädgård #trädgårdsliv #amaryllis #sommardagar #summerdays #ingelapafrost

Måste det kompromissas i en klimatsmart trädgård? Men jag tror inte det! Om ni inte har läst boken ”Klimatsmart Trädgård” av Susanna Rosén ännu så gör det!

Gör även som jag… utvärdera din egen trädgård! Hur jag gjorde? Läs senaste blogginlägget! Länk hittar du i profilen.
🍀🌿🌿🌿🍀
#klimatsmartträdgård #biologiskmångfald #trädgård #trädgårdsliv #jordfabrik #susannarosén #ingelapafrost #greenroom

Minus 21 och jag längtar till vår! Lite orimlig tanke mitt i vintern. Men ändå… har sedan ett par veckor några kvistar av Rododendron i badrummet i hopp om att få en försmak på fägring… snart!
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 It’s winter for real now… minus 21! To wish for spring is a bit over ambitious. But with some twigs from the Rhododendron in my window I hope for an early spring sign soon.
#garden #springgarden #rhodondendron #twigs #trädgård #vårträdgård #rodondendron #drivakvistar #drivakvistariblom #ingelapafrost