Blomsterfältet på Fröst

Program – Högsommar på Fröst

Under tre år har jag bjudit in till odlingen för workshops i att binda buketter. Men det blir aldrig bara en kurs i att binda buketter. Det blir så mycket mer! Det är en ynnest att få besökare som intresserat lyssnar, botaniserar och plockar blommor av hjärtats lust och dessutom skapar små underverk till buketter. Och så här blir det vid varje grupp som kommer.

Så klart jag vill ta chansen att ge deltagarna möjlighet att ta del av min vardag som blomsterbonde. Som ett sätt att ge en version av vad som krävs för att få ett frö att blomma upp till sitt bästa jag. Hur jorden är skickad för att kunna bidra med förutsättningarna och väder&vind som sätter gränser och utmanar. Kanske därför som en bonde oftast är missnöjd men jag kan lova att denna bonde alltid är glad.

Något annat som är det bästa är att min man blir en del av helheten för att det blir så bra! Om jag bjuder in till Morgon på fältet så är det han som bakar frukostbrödet. Är det istället skymningsplock så bjuder vi in till Tapas  och så James till att det finns härliga små spanska rätter i Norrländsk tappning. Och medans vi äter så vattendrar de plockade blommorna så att de är redo att bindas till kreativa buketter av ivriga deltagare.

Det fina är att det är alla deltagarna som gör den fantastiska stämningen tillsammans med blommor. Jag bidrar med min kunskap och kärlek till odling och blomster. Tillsammans blir det tre magiska timmar.

Röster från deltagare

  • Det känns som axlarna åkte ända ner till knäna av att hänge sig med blommor! 
  • Oj, var tog alla timmar vägen! Så underbar stund med bara blommor.
  • Så fantastiskt att få ta del av ditt drömliv

Vill du också komma ut till odlingen, kreera med blommor och njuta en stund? Nu finns årets program att boka. Vill du hellre dra ihop ett eget gäng går det så klart att boka på annan tid. Här hittar du alla säsongens datum…

Morgon på fältet
Blomster & Tapas

Varmt välkomna!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...