Samtal i trädgården

Morgon på blomsterfältet

Vi välkomnar er nu in till oss och vår blomsterodling. Njut av en en tidig morgon i en stilla promenad med kaffe i handen och blomstersaxen i den andra.

Välkommen till blomsterfältet – program

7.30 – Från jorden till de vackra borden
Med en kopp kaffe promenerar vi i odlingarna och pratar om jord, odlingstekniker och val av blomster. Dessutom går vi igenom skörd av blomster för ett långt vasliv samt grunderna till en vacker bukett.

Därefter står odlingarna och trädgården till förfogande att skörda till din bukett.

8.30 – Till bords med frukost
Medans skörden vilar och drar vatten serveras en mindre frukostbuffé. Ägg, smörgås, jos och kaffe/te. Frukosten kan fås gluten- och laktosfri. Till bordet samtalar vi om blomster, trädgård och annat skönt grönt. För de som vill ta en promenad i trädgården så finns det tid för detta.

9.30 – Kreationer i blomsterboden
Tillsammans går vi igenom grunderna till en spiralbukett och kreerar en bukett efter några grundläggande principer. Buketten får du givetvis ta med dig hem.

Pris: 795 kr/person (2024 år pris)

Boka genom mail till ingela@greenroom.se eller via dm på sociala medier. Antalet platser per tillfälle är begränsat till 6 personer. Inplanerade datum 2024: 21 juli, 8 juli, 4 augusti, 11 augusti, 18 augusti, 25 augusti.

Meddela eventuella allergier på förhand. Eventet är väderberoende så kan det bli ändringar och där vi kan boka om till andra datum.

Vill du boka ett eget tillfälle för 6 personer så går detta bra. Priset för en hel grupp är 3 450 kr. Kontakta ingela@ingelagreenroom.se eller via dm på sociala medier. Vid större grupper behöver vi planera upplägget så att det passar er och gruppen. Det här gör vi bäst via personlig kontakt så slå mig en signal, här hittar du kontaktuppgifter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer...